کد خبر 385307
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸

عضو اتحادیه پوشاک تهران گفت: به دلیل عدم توجه وزارت صنعت به خواسته‌های تولیدکنندگان ایرانی نمایشگاه امسال را تحریم می‌کنیم

 به گزارش مشرق، مونا طاهری عضو اتحادیه پوشاک تهران در خصوص برگزاری نمایشگاه پوشاک ترکیه در تهران اظهار کرد: سال گذشته در خصوص ضربه ورود پوشاک ترکیه ای به کشور هشدار داده بودیم، اما متاسفانه کسی توجه نکرد.

وی افزود: ما هم از طریق نظرسنجی و هم از طریق حضوری نقطه نظرات خود را در خصوص این مسئله به وزیر صنعت و رئیس اتاق بازرگانی انتقال دادیم، اما متاسفانه اتفاق خاصی رخ نداد.  

عضو اتحادیه پوشاک تهران با انتقاد از برگزاری نمایشگاه پوشاک ترکیه بیان کرد: وقتی پوشاک داخلی از ابعاد مختلف توان رقابت با پوشاک خارجی را ندارد، نباید اجازه ورود به پوشاک خارجی داده شود.

طاهری با بیان این مطلب که " امسال نمایشگاه را تحریم کرده ایم " عنوان کرد: به دلیل این که وزارت صنعت به خواسته های تولید کنندگان پوشاک احترام نمی گذارد، تصمیم گرفتیم که نمایشگاه امسال را تحریم کنیم.

وی به مقایسه وضعیت تولید پوشاک در ایران و ترکیه پرداخت و گفت: از لحاظ تولید، مواد اولیه، وضعیت کارگران و وضعیت داخلی اقتصاد کشور که در حال حاضر در وضعیت رکود قرار دارد، تولید پوشاک ما از ترکیه عقب تر است.

عضو اتحادیه پوشاک تهران برگزاری نمایشگاه پوشاک ترکیه ای در ایران را جنگ نابرابر بین پوشاک ایرانی و ترک دانست و بیان کرد: ترکیه در بسیاری از جهات به عنوان صنعت نخست پوشاک جهان به شمار می رود و برگزاری همزمان نمایشگاه پوشاک ایران و ترکیه یک جنگ نابرابر است.

طاهری با انتقاد از رویه وزارت صنعت در حوزه پوشاک خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما هم باید با مشکلاتی اعم از نمایشگاه ترکیه ای و قاچاق پوشاک این کشور به داخل دست و پنجه نرم کنیم و هم باید شاهد اعطای مجوزهای مختلف به شرکت های ترکیه ای در حوزه پوشاک باشیم.

وی افزود: مردم ما در حالت عادی نسبت به پوشاک ترکیه ذهنیت مثبتی دارند و حمایت وزارت صنعت از پوشاک این کشور وضع را بدتر هم می کند.

منبع: نسیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهمان ۱۶:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۱
    0 0
    خانم طاهری کاری نداره جنگ پوشاک را برابر کنید . اول کیفیت را بالا ببرند . دوم تولید کنند ها و فروشنده ها و مخصوصا" دلالان سودجویی را مقداری پایین بیاورند تا بتوانند با پوشاک ترکیه بابری کنند. ما برای خرید یک لباس به بازار ایران می رویم می بینیم نوشته حراج ، با آن که نصف قیمت قبل می فروشند باز هم سود می کنند ، در اینجا می شود فهمید حداقل 150 درصد سود برای این لباس در نظر گرفته می شده ، این سودهای بدتر از ربا را نگیرند تا مردم بخرند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس